Noodplan en advies blijf als het kan thuis!!

In goed overleg met ons team en de huisartsen hebben we een noodplan gemaakt. 

Er zijn patienten die zonder therapie drastisch achteruitgaan, verder staan we klaar voor mensen met acute en noodzakelijke klachten en de mensen  in vitale beroepen ( deze moeten op de been blijven)  wij treffen hierin onze voorzorgs maatregelen. 

Alle patienten zijn of worden ingelicht.  Mochten er nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen op verschillende manieren! 

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze bizarre tijd! Let goed op jezelf en de mensen op je heen!

Team fysiotherapie Fy Fit 

Corona situatie

Beste allemaal,
 
Helaas hebben wij vanmorgen in overleg met het hele team besloten om als praktijk voor de komende 2 weken voorlopig alle geplande afspraken af te zeggen. We hopen op ieders begrip.

We gaan een plan maken over hoe we de aankomende tijd omgaan met deze bizarre situatie en de noodzakelijke behandelingen van een aantal patienten die zonder therapie met sprongen achteruit  gaan.

Verder werken we aan een plan om de medewerkers in de vitale beroepen op de been te houden. In goed overleg met de huisartsen proberen we de juiste zorg te kunnen blijven verlenen. 

Wij bieden wel per direct telefonisch- en beeld consulten aan.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn: We zijn vandaag tot 17:00 wel gewoon telefonisch bereikbaar 
 
De rest van de week zullen we in de ochtend van 8.30 tot 12.30 aanwezig zijn. 

Team Fy fit

 Pagina 1 van 4