Geschiedenis

In september 1985 werd in het pand aan de Boksdoornstraat in Blerick een woonhuis ingericht als praktijk fysiotherapie. Daar startte Nico met een paar patiƫnten, maar al snel werd het zo druk dat Elly moest bijspringen. In 1989 kwam Marie-Louise ons team versterken, die zich, net als Elly wat meer ging specialiseren in het behandelen van kinderen met motorische problemen. Nico startte met de studie manuele therapie aan de SOMT en merkte al snel de meerwaarde hiervan voor de patiƫnten.

Uiteindelijk werd de praktijk te klein en we misten een grote oefenruimte voor de kinderbehandeling en looptraining. Er werd uitgekeken naar een ander pand, maar door de verbondenheid met de wijk Klingerberg waren er niet zo veel mogelijkheden. Het werd in 1994 uiteindelijk het huidige pand op de hoek van de Klingerbergsingel en de Sleedoornstraat, omdat daar een ruime oefenzaal aanwezig was (voormalig kinderdagverblijf). Met wat kleine aanpassingen was het uitermate geschikt voor onze praktijk.

Langzamerhand groeide het aanbod, zodat weeen tiental jaar geleden moesten uitkijken naar een nieuwe collega, dat werd Jantine, die net als Marie-Louise ook koos voor de specialisatie oedeemtherapie. Aangezien Nico ook in Grubbenvorst een dependance was gestart, was er behoefte aan een manueel therapeut erbij in Blerick, dat werd Herman. Inmiddels bestaat de praktijk al meer dan 25 jaar.

Praktijken

De fysiotherapiepraktijk in Blerick heeft 3 ruime behandelcabines, een wachtkamer en grote oefenzaal. De kleine dependance in Grubbenvorst groeide uiteindelijk uit tot een totale nieuwbouw met een modern Fitnesscentrum en Fysiotherapiepraktijk in Grubbenvorst op het industrieterrein.

Fysiotherapie Venlo-Blerick

Fy-Fit Fysiotherapie Locatie Venlo-Blerick

Fy-Fit Fysiotherapie in Venlo-Blerick droeg voorheen de naam Fysiotherapie en Manuele Therapie de Jong. Onze praktijk in Venlo-Blerick (en Grubbenvorst) is modern ingericht en onze fysiotherapeuten hebben kwaliteit en doelgerichtheid hoog in het vaandel. We hebben contracten met alle verzekeraars. Ons doel is om uw klacht aan te pakken en u zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen en te houden.

U kunt bij onze fysiotherapeuten in Venlo-Blerick terecht voor behandelingen van:

Onze Fysiotherapeuten en Manueel Therapeuten bieden hulp bij uw gezondheids- en bewegingsproblemen. Daarnaast heeft Fy-Fit in Grubbenvorst een speciaal fitnesscentrum met professionele begeleiding en mogelijkheid tot (fysio)fitness, revalidatie of medische trainingen.