Fy-Fit Fysiotherapie Locaties Grubbenvorst en Venlo-Blerick

In Grubbenvorst staat een modern uitgebreid (fysio)fitnesscentrum met een fysiotherapiepraktijk. U kunt ook terecht bij onze fysiotherapeuten in de praktijk in Venlo-Blerick (wijk Klingerberg).


Fy-Fit Fysiotherapie en Manuele Therapie Praktijk

Fy-Fit Fysiotherapie was voorheen ook wel bekend onder de naam Fysiotherapie en Manuele Therapie de Jong. Onze praktijken in Venlo-Blerick en ons uitgebreide fitnesscentrum in Grubbenvorst zijn modern ingericht en onze fysiotherapeuten hebben kwaliteit en doelgerichtheid hoog in het vaandel. We hebben contracten met alle verzekeraars.


U kunt bij onze fysiotherapeuten terecht voor behandelingen van;

Onze Fysiotherapeuten en Manueel Therapeuten bieden hulp bij uw gezondheids- en bewegingsproblemen en ondersteunen bij revalidatie. Daarnaast heeft Fy-Fit in Grubbenvorst een speciaal fitnesscentrum met professionele begeleiding, dieetadvies en mogelijkheid tot (fysio)fitness of medische trainingen.

Fysiotherapie Venlo-Blerick

Fy-Fit Fysiotherapie Locatie Venlo-Blerick

Fy-Fit Fysiotherapie in Venlo-Blerick droeg voorheen de naam Fysiotherapie en Manuele Therapie de Jong. Onze praktijk in Venlo-Blerick (en Grubbenvorst) is modern ingericht en onze fysiotherapeuten hebben kwaliteit en doelgerichtheid hoog in het vaandel. We hebben contracten met alle verzekeraars. Ons doel is om uw klacht aan te pakken en u zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen en te houden.

U kunt bij onze fysiotherapeuten in Venlo-Blerick terecht voor behandelingen van:

Onze Fysiotherapeuten en Manueel Therapeuten bieden hulp bij uw gezondheids- en bewegingsproblemen. Daarnaast heeft Fy-Fit in Grubbenvorst een speciaal fitnesscentrum met professionele begeleiding en mogelijkheid tot (fysio)fitness, revalidatie of medische trainingen.